Menj, amennyire csak tudsz, a hát és a vállak lekerekítése nélkül.

Providing Market Insights and Returns

Menj, amennyire csak tudsz, a hát és a vállak lekerekítése nélkül.

Menj, amennyire csak tudsz, a hát és a vállak lekerekítése nélkül.

Ellenkező esetben más jó magnéziumforrások (azaz a köröm növekedéséhez szükséges ételek) tartalmaznak dióféléket és magokat.

6. Szamóca

Tudta, hogy egy csésze szamóca több C -vitamint tartalmaz, mint egy narancs?

C -vitamin elengedhetetlen a kollagéntermeléshez. A kollagén nemcsak a bőr egészsége szempontjából fontos, hanem az erős körmök számára is nélkülözhetetlen. Ezért elkerülheti a törékeny, a körmök repedését azáltal, hogy növeli a C -vitamin bevitelét. 7. A lazac

lazac az omega-3 zsírsavak egyik legjobb forrása. Zsírsavakra van szükség a törékeny körmök megelőzéséhez és a körmök hidratálásához. az étrendjéhez. Víz

Bár nyilvánvalónak tűnhet, a test minden cellájának vízre van szüksége – beleértve a körmökben lévőeket is. Végül is az előnye, hogy erős körmök vannak száraz, hámozó kutikulákkal körülöttük? A körmök a megfelelő ételek fogyasztásával történik. Ha rendszeresen belefoglalja ezt a nyolc ételt az étrendbe, segíthet a test táplálásában, és támogathatja a wellness és szépségcélokat belülről. közvetlenül a sarkon van.

A legjobb tompa, tónusúbb derrière-hez keresi a legjobb tompa-emelő edzést? Fedjük le a glutealis anatómiát, a zsákmány-gömbölyű betekintést és a legfelső gyakorlatokat a fenekének felemelésére. Gluteal (Butt!) Anatómia. Ide tartoznak a Gluteus Medius, a Maximus és a Minimus.

1. Gluteal Medius

A Gluteal Medius a fenék felső részén található. Ez az izom elősegíti a csípő elforgatását és a mozgást stabilizálásában sétálás és állás közben.

2. Gluteal Maximus

A Gluteal Maximus a három gluteális izom közül a legnagyobb és vastagabb, és elsősorban a fenék alakját alkotja. Ez a nagy izom szintén fontos a felső test felállításához és a csípőmozgások támogatásához, beleértve a hegymászást is.

3. Gluteal Minimus

A Gluteal Minimus a legkisebb a három gluteális izom közül. Ez az izom a Medius -tal működik, hogy segítsen a csípő és a medence mozgásában. És természetesen elősegítik a fenekének alakját! Butt.

Íme néhány gyors tipp, amelyeket megismerhet a zsákmány-emelési edzés megkezdése előtt:

Az izmok felépítéséhez használjon nehéz súlyokat, hogy nagyobb feszültséget tegyen az izmokra. Fokusz elsősorban a dinamikus erősség típusán Mozgások, például guggolás ugrások. A dinamikus mozgások fontosak, mivel nagyobb izomfeszültséget okoznak, mint statikus típusú mozgások elvégzésekor. Ennek oka az, hogy mind az izom, mind az ízület teljes mozgástartományon megy keresztül. Végül változtatja meg a gyakorlatait, hogy megcélozza a három fő fenekű izmokat, és az alacsony és magas rep -számok tartományba kerüljön. >

Végezze el ezeket a glute-célzó gyakorlatokat, hogy erősítse, hangoljon és emelje fel a fenekét. Ez egy nagyszerű edzés a sajátja, vagy hozzáadhatja azt a következő alsó testhez vagy a teljes test szilárdság-edzési napjához. (Az alábbiakban 12 fontos súlyzót használtam.) Töltse ki 10-15 ismétlést minden gyakorlathoz (és a test mindkét oldalához) háromszor vagy négyszer.

1. A súlyzó sumo guggolás

A lábad szélesebb, mint a vállszélesség, rámutatott a lábujjak, és a mellkas előtt tartó súlyzókat tartanak. Hajlítsa meg a térdét, miközben leengedi a csípőt. A combjának párhuzamosan kell lennie a padlóval, és tartsa súlyát a sarkának hátuljában. Tartsa két másodpercig, majd emelkedjen vissza a kiindulási helyzetbe, és szorítsa meg a tetejét.

2. A súlyzó halott emelője

Álljon térddel, kissé meghajolt. Tartson egy pár súlyzót a combja előtt, a tenyérrel szemben a testével. Tartsa a karját egyenesen, miközben lassan csuklós a deréknál, és nyomja vissza a csípőjét az alsó súlyzók felé a lábujja felé. Menj, amennyire csak tudsz, a hát és a vállak lekerekítése nélkül. Préselje meg a szemét, amikor lassan visszatér az álló helyzetbe.

a magyarázatát 3. CURTSY LOWGE + súlyzó láb emelése

Álljon a lábad csípőszélességével, és tartson egy súlyzót a test jobb oldalán. Tartsa hátra a mellkasát és a vállát, majd lépjen hátra a jobb lábával, átlépve az első bal láb mögött. Ülj vissza egy lendületbe, tartva a súlyát az előre sarok hátuljában. Szünet két másodpercig, majd haladjon fel a kiindulási helyzetbe, és oldalirányban emelje fel a jobb lábát oldalra, miközben a súlyzó ellen rajta áll. Kerülje a balra hajlást, amikor oldalirányban felemeli a lábát. Hajtsa vissza a jobb lábát az egyik képviselő kiindulási helyzetébe. Váltson a bal lábra, miután kitöltött egy teljes ismétlést.

4. Súlyozott statikus előrehaladás pulzussal

Kezdje a bal lábával előre, és térd kissé meghajolva. Húzza ki a jobb lábát hátra, a lábujjaival lefelé és a sarok felfelé. Tartsa mindkét súlyzót a vállán. Hajlítsa meg a térdét, engedje le a testét a padlóra, amíg a térd 90 fokos szögben nem lesz. Gyere fel félúton, majd menj vissza 1 impulzusra. Készítsen összesen két vagy három impulzust, majd emelkedjen a kiindulási pozícióba a teljes rep. Töltse ki az összes ismétlést a test egyik oldalán, majd váltson.

5. Az Forearm Slute Rainbow rúgások

négykén indulnak. Dobja le az alkarját, térd vállszélességgel és a padlón lévő súlyzókkal vizuális markerekként (lásd fent). Egyesítse ki a jobb lábat, és helyezze azt 45 fokkal jobbra (a súlyzón kívül). Tartsa magával a hátát egyenes, nyaki semleges. Emelje fel a jobb lábát, és hozzon létre mögötted egy szivárványos ívet (rúgás) azáltal, hogy lassítja a jobb lábat a test bal oldalán (más súlyzón kívül), amíg a lábujj csak meg nem érinti a földet. Innentől kezdve hozza vissza a jobb oldalra egy teljes rep. Tartsa az egész testét még mindig, kivéve a lábát, miközben egy szivárványrúgást végez, és nyomja át a csapkodást az egész mozgáson. Töltse ki az összes ismétlést, majd kapcsolja be a lábakat.

6. Súlyozott béka szivattyú

A csúszóhíd helyzetében helyezzen egy súlyzót az alsó hasi területére. Térd meghajolva nyomja őket kifelé pillangóhelyzetbe. Tolja össze a sarkát, és tegyen két lábnyira a fenekétől. Tartsa a súlyzót, húzza meg a magját, és nyomja meg a fenékét, miközben felhajtja a csípőjét, egyenes vonalat hozva létre a csípőtől a térdig. Szünet két másodpercig, majd lassan térjen vissza a kiindulási helyzetbe. A térdének egész idő alatt el kell maradnia. Az izomnövekedés időbe telik. Ezen gyakorlatok elvégzése mellett a fenekének felemelése érdekében megfelelő pihenésre, valamint az izmok táplálására is szükség van. Akár orvosi okokból szeretnénk befektetni a szexuális egészségébe, akár kenőanyagra, a legjobb kenőanyagokat kerekítettük, hogy segítsünk az ágyban való legjobban érezni. Zavarban a személyes kenőanyagok használatára – felhatalmazást kell kapnia arra, hogy felhasználja a különféle szexuális élményeket, hogy még élvezetesebbé tegye, függetlenül attól, hogy szóló vagy partneri tapasztalatok. A kenőanyag használata ugyanolyan része lehet a szexuális wellness -utazásnak, mint például a partnerével való kommunikáció, a hüvelyi probiotikum bevétele, ha hüvely van, vagy rendszeresen végez Kegel -gyakorlatokat, mivel ez drasztikusan javíthatja a hüvelyszárazságot.

Mielőtt elindulna a boltba, és válassza ki az első kenőanyagot, amelyet a polcon látsz, vannak olyan dolgok, amelyeket figyelembe kell venni: tervezi -e azt a hüvelyi szex során több kenéshez használni, vagy a maszturbációt vagy a maszturbációt vagy Anális játék? A bőr érzékeny bizonyos termékekre vagy összetevőkre? Ez segít szűkíteni a választásait, és megtalálja a szexet a legjobb kenőanyagot.

Olvassa tovább, hogy pontosan megértse, miért van szüksége kenőanyagra a (nemi) életében, mi a fő kenőanyagok, és melyik kenőanyagot kell tartania a kéznél A legjobb kenőanyagért a testének.

Miért

kellene kipróbálnia egy kenőanyagot? “Az emberek azt gondolják:” Ha izgatott vagy, akkor természetesen kenjenek “… és az emberek vonakodnak használni, mert úgy érzik, hogy sértik partnerüket” – mondta Susan Milstein, PhD, a Milstein Health vezető tanácsadója. A férfiak egészségügyi hálózatának tanácsadó testületének és az American Journal of Sexuality Education tanácsadó testületének tagja. De ez nem feltétlenül a teljes kép. A valóságban végtelen felhasználási lehetőségek vannak a kenőcsökre és arra, hogy bármilyen szexet javítson – ami nem érezheti magát kényelmetlenül vagy fájdalmasnak -, valamint kiküszöböli néhány hüvelyi szárazságot, amely természetesen előfordulhat.

Ha a hüvelyi szárazsággal foglalkozik, akkor értse meg, hogy nem a te hibád (vagy a partner hibája, ha van partnered). Ha bármilyen hüvelyi fertőzés, például élesztőfertőzés, baktérium vaginózis vagy vaginitis (a hüvely irritációja, a baktériumok egyensúlyhiánya a hüvelyi mikrobiomában) a hüvelyi fertőzés, például az élesztőfertőzés, a hüvelyi fertőzés gyakori). Magyarázza Monica Grover, MD, a VSPOT Sexual Health Spa főnő nőgyógyászát. A perimenopauza és a menopauza szintén két (elég hosszú) időtartamú időtartamú, amikor jellemző kevesebb kenést tapasztalni. Ennek oka az, hogy az ösztrogén, a kenés egy részéért felelős hormon leesik a fő hormonális változások során.

A hormonális változás egyéb periódusai hozzájárulhatnak a hüvelyi szárazsághoz, beleértve a szülés utáni időszakot, különösen, ha szoptat. Az alacsonyabb ösztrogénszint ebben az időben gyakran befolyásolja a hüvelyi szöveteket és szárazságot okoz. “Hasonlóképpen, a szabálytalan menstruációs periódusokat gyakran az ösztrogén ingadozása okozza, és amikor a hormon mártogatásai vannak, hüvelyi szárazság jelentkezhet” – mondja Dr. Grover. Ugyanezen okból előfordulhat, hogy több kenőanyagot kell használnia, ha bizonyos gyógyszereket, ideértve a hormonális fogamzásgátlót is, amely kiküszöböli a test természetes ösztrogénjét, és néhány antidepresszáns, amelyek befolyásolhatják a nemi vágyát Általános és a kenést egyre inkább kihívássá teszi.

Ezek mindegyike teljesen normális oka a kenőanyag használatának, függetlenül attól, hogy milyen szexuális tevékenységet végez.

A kenőanyag fő típusai

Kicsit lenyűgözőnek érzi magát a kenőanyag vásárlása. A bőrének megfelelõ és nem irritáló hüvelyi pH -ja nem irritálja a finom hüvelyi pH -t, és megfejtve, hogy milyen típusú kenőanyag megfelelő, milyen típusú szexet érdekel. Ezért állítottuk össze ezt a három típusú kenőanyagot: vízalapú, olaj alapú és szilikon alapú útmutatót. Vegye figyelembe, hogy érdemes feltárni mindegyiket, hogy minden alkalommal kéznél legyen.

Víz alapú kenőanyag

Vízben oldódó kenőanyagok (amelyek közül néhány más anyagokat tartalmaz, beleértve az aloe-t is) az aranyszabvány minden típusú nem számára. A legtöbb ember számára általában nem irritálóak, és óvszerrel is biztonságosak. De a vízalapú kenőanyagok nem a legjobbak, ha szexet akarnak zuhanyozni, mivel gyorsan feloldódnak a vízben-rámutat Dr. Milstein. Általában véve ezek vékonyabb konzisztenciájúak, ezért előfordulhat, hogy gyakrabban kell újra alkalmaznia.

olaj alapú kenőanyag

A múltban a legtöbb kenőanyagot olaj alapú anyagokkal, például kőolajból készítették. Az olaj alapú kenőanyagok vastagabb konzisztenciájúak, ami a legjobb anális kenőanyagot vagy kenőanyagot eredményezheti bizonyos szexuális játékokhoz. De egészségügyi szempontból nem mindig a legjobb megoldás: az olaj alapú kenőanyagok bizonyos összetevői megzavarhatják az Önt A hüvelyi pH és hozzájárul az élesztőfertőzésekhez) – mondja Dr. Grover. Ezenkívül nem kompatibilisek a latex óvszerrel, mert lebonthatják az óvszer anyagát és lyukakat okozhatnak. Az olaj potenciálisan foltot hagyhat bizonyos ágyneműn és szöveteken is.

Szilikon alapú kenőanyag

Szilikon kenőanyag, mint az olaj alapú kenőanyag, vastagabbnak érzi magát, és hosszabb ideig tartó kenést biztosíthat olyan tevékenységekhez, mint az anális játék, vagy csak a hüvelyi szexhez, akkor, ha Szeretne ugrálni a zuhanyba vagy a kádba, és be kell vonni a vizet. De nem kompatibilisek a szilikon szexuális játékokkal, mert feloldhatják az anyagot. Ne feledje, hogy nem minden szexuális játék szilikonból készül-némelyik kiváló minőségű fém vagy üveg, tehát ezeket jól használható az ilyen típusú kenőanyagnál-mondja Dr. Milstein.

Hogyan válassza ki a legjobb kenőanyagot a szexhez

A hüvelyi egészség legjobb kenőanyagának kiválasztásakor fontolja meg bizonyos potenciálisan irritáló összetevők elkerülését. Például a parabének (a kémiai tartósítószerek csoportja) hüvelyi kiütéshez vezethetnek, ezért a legjobb, ha valami „parabén-mentes” feliratú dolgot keres. Egyéb összetevők, amelyekre szemmel tartják a kőolaj és a glicerin. “A glicerint vagy a kőolajt tartalmazó kenőanyagok pH -egyensúlyhiányt okozhatnak, és ezért élesztőfertőzéseket okozhatnak, mivel vagy az élesztőt táplálják a [hüvelyi] növényvilágban, vagy pH -értéke 4,5 -nél nagyobb” – mondja Dr. Grover.

A kenőanyag pH -ja is fontos, és azokat a palackon kell felsorolni, hogy megfeleljen a hüvelyi pH -nak (ami természetesen megváltozhat, amikor közelebb kerülsz a menopauzahoz) – tette hozzá Dr. Milstein. “A hüvely kissé savas, ezért szeretne találni egy olyan kenőanyagot, amely ugyanabban a pH -ban, körülbelül a 3,5–4,5 tartományban van” – mondja. A pH-kiegyensúlyozott kenőanyag a legkevésbé valószínű, hogy megzavarja a hüvelyi egészségét. Az anális szex esetében menj egy olyan kenőanyaggal, amelynek valamivel magasabb a pH -ja, mivel a végbél pH -ja 7 és 8 között van, és ezt meg akarja illeszteni. Ez azt jelenti, hogy Dr. Milstein szerint nem akarja használni ugyanazt a kenőanyagot az anális szexhez, mint a hüvelyi szexhez.

A személyes preferenciák a döntésedet is befolyásolják. Például egy illatmentes kenőanyag lehet a legjobb kenőanyag az érzékeny bőr számára (vagy azok számára, akik érzékenyek az erős illatokra). Dr. Milstein azt javasolja, hogy kapjon egy kis próbaverziót bármilyen kenőanyagról, amelyet a bőrén máshol használ, és tesztelje, mint például a könyök vagy a csukló, ha a bőr különösen érzékeny.

Hogyan kell használni a Lube -t

A legtöbb esetben a kenőanyagot kell felvinni, mielőtt bármilyen szexuális tevékenységet folytatna. A hüvelyi szexhez alkalmazza közvetlenül a bőrére (vagy tegye meg egy partnerét), és ha óvszert használ, akkor az óvszer külső oldalára is. Pro tipp: Egy csepp kenőanyag behelyezése az óvszer belsejébe, ez kellemesebb élményt jelenthet az adott személy számára – mondja Dr. Milstein. Ha szexuális játékot használ, akár maszturbáció, akár partneri játék során, tegyen egy kis kenőanyagot a szexuális játékra, és alkalmazzon többet magára.